Skip to main content

10 GOG-drenge med U20-landsholdet!

Af 27. januar 2020GOG

“Det har været en sindssygt fed tur” – således fortæller drengene fra GOG efter en veloverstået ulandsholdssamling. Læs med hér og få et indbblik i drengene landsholdstur;

“Vores HU20 landsholdssamling startede torsdag den 16. januar i idrættens hus i Brøndby – vi havde en god træning! I løbet af torsdagen var der forskellige spillersamtaler, inden vi fredag morgen skulle rejse mod La Santa (Lanzarote, Spanien).

Fredagen stod som rejsedag, men sluttede med en håndboldtræning, for at få flyveturen ud af benene. Vores uge har været bygget op således, at vi hver dag havde en håndboldtræning og en fysisk aktivitet, som kunne være styrketræning eller brug af de mange faciliteter.

Tirsdagen var en smule anderledes, da der var blevet arrangeret en træningskamp mod det lokale hold Gourmet Ampate Lanzarote. Det blev en ”typisk” træningskamp hvor de mange konstellationer vi havde arbejdet med blev afprøvet. Selvom vi skiftede meget ud da alle 24 spillere skulle i spil, kunne vi tage en fin 9 måls sejr med hjem.

Torsdag eftermiddag var vi så heldige, at vores fysiske aktivitet blev et mini -triathlon. Det stod på 400meter svømning, 15km cykling og til slut 3km løb. Det var noget af en tur, hvor folk pressede sig selv til det yderste.

Det har været en sindssygt fed tur, hvor vi er blevet rystet rigtig godt sammen og har fået trænet en masse. Aftnerne blev også brug på diverse paddeltenniskampe, samt fodboldkampe; øst mod vest.

De 10 fra GOG: Anders Beuschau, Steven Plucnar, Anton Filtenborg, Peter Lund, Emil Madsen, Oliver Wosniak, Svend Rughave, Andreas Haagen, Jeppe Cieslak og Emil la Cour”