Skip to main content

VM-værter inviterer til internationalt trænersymposium

Af 30. oktober 2018december 13th, 2018GOG Sport

Før starten på verdensmesterskaberne i håndbold inviterer de to værtsnationer, Danmark og Tyskland, i samarbejde med det Internationale Håndbold Forbund, til internationalt trænersymposium. Her vil gæstetalere fra allerøverste hylde blandt andet lægge vejen forbi og dele ud af deres erfaringer om emnet “Developing great handball players all over the world“.

Symposiet afholdes fra den 8. til 10. januar i München, og deltagerne kan se frem til spændende oplæg af blandt andre den japanske landstræner Dagur Sigurdsson, cheftræner for FC Barcelona Xavier Pascual og flere andre.

Som en del af symposiet vil der også være en præsentation af koncepterne for talentudvikling i Tyskland og i Danmark (The Danish Way). Sportschefen for de tyske ungdomslandshold Jochen Beppler kommer og deler ud af sine erfaringer om emnet, og Lars Møller, Claus Hansen og Peter Bredsdorff-Larsen står for de danske indslag.

Udover de mange faglige oplæg skal deltagerne overvære og analysere en U-17-herrekamp mellem Tyskland og Østrig. Som afslutning på symposiet inviteres deltagerne til at se åbningskampene fra Berlin og København på storskærm torsdag aften den 10. januar. I deltagerpakken indgår også billetter til første spillerunde i München fredag den 11. januar.

Mere information og detaljer om tilmelding finder du på www.coaches.handball19.com