Skip to main content

Sæsonåbner imod Skjern søndag!

Af 1. september 2018december 13th, 2018GOG Sport

01-09-2018

Sæsonåbner imod Skjern søndag!

Ses vi i hallen til Herrernes første turneringskamp?

GOG Sport tager imod Skjern i den første turneringskamp i Ligaen søndag kl. 19.30. Der er enkelte billetter tilbage på gog.dk. Brug medlemskortet eller vær klar til kamp i Det Gule Hjørne!. Kampen vises også på TV2 Sport. 

 

Det blir iøvrigt med Thomas Mogensen i en grøn trøje. Mogensen vender tilbage efter mange sæsoner i Flensburg-Handewitt, hvor han som bekendt udgjorde holdet med andre tidligere GOG-spillere, hvorfor øgenavnet “Svendborg-Handewitt”. Thomas Mogensen udtaler til gog.dk inden opgøret søndag;

 

“GOG har haft stor betydning for mit liv. Ingen tvivl om det. Jeg har haft fire fede år med flere titler. Jeg har meget at takke den klub for og har stadig kontakt med flere i Svendborg og omegn. Og mange af dem, der rendte rundt i Gudmehallen, de render jo stadig rundt dernede. Så det bliver både sjovt og specielt at vende tilbage, men som modstander”. 

 

GOG har hentet fire nye spillere til den komne sæson. Desuden er der flere unge talenter der spillede ungdomshåndbold sidste sæson, som er med i GOG-truppen denne sæson.