Skip to main content

Lasse Kronborg samler ind til familie!

Af 18. juni 2018december 13th, 2018GOG Sport

18-06-2018

Lasse Kronborg samler ind til familie!

Indsamlingen er nu gået ind i sin sidste uge

Ligaspiller Lasse Kronborg er Gudfar til Mads som desuden er MINI-spiller i GOG Håndbold. Læs opslaget her og vær med til bla. at støtte familien… indsamlingen er nu gået ind i sin sidste uge!

 

Tekst hentet fra facebook

 

Status på indsamling til ære for Julie (Del gerne)

– Billedet er fra Mads’ barnedåb for ca 6 år siden.

Nu er vi tre uger inde i indsamlingen og har 9 dage tilbage før vi gør beløbet op. Det er gået over al forventning, og vi vil gerne sige tusind tak for alle de flotte donationer, der er kommet – det er overvældende. 

Uden at nævne et konkret beløb, kan vi sige, at vi nærmer os et skarpt hjørne, som vi virkeligt gerne vil runde, men det kræver stadig hjælp fra jer. Enten i form af direkte donationer – alt er velkommen, stort som småt – eller i form af delinger, så vi kan få spredt budskabet om indsamlingen endnu mere. 

Det er ikke kun penge, som folk har været søde at donere. Således tager den lille familie, senere denne måned, et smut til Nordjylland, hvor et sødt ægtepar har lånt dem deres sommerhus et par dage, her går turen også til Faarup sommerland, hvor der ligeledes er blevet doneret fribilletter fra mennesker, der ikke engang kender familien. Ja altså, der er virkelig håb for denne verden med alle de søde, kærlige og empatiske mennesker, vi er stødt på igennem denne indsamling. 
Dette kan også tjene som inspiration for andre, som måske ikke har lyst til eller mulighed for at donere penge, som derimod kan bidrage med noget oplevelses-relateret for den lille familie. Det er kun fantasien, der sætter grænser.

Endnu engang tak for jeres store hjælp og indsats. 
Hvis der nu er nogle, som læser om indsamlingen for første gang, så står hele historien nederst, hvor jeg kopieret teksten fra det oprindelige første opslag ind. 

Hvis man har lyst til at bidrage til indsamlingen, kan man enten gøre det på:
Mobilepay 22507858 
eller kontonummer: 0828-0000913480

Indsamlingen lukker d. 22-06-2018

OPRINDELIGT OPSLAG:

Nogle gange er livet dybt uretfærdigt. 
På billedet herunder er Julie og Anders på ferie på Kreta i 2011 – stormende nyforelskede og med store drømme for et fantastisk liv sammen. 
I lørdags gik Julie bort efter flere års sygdom og efterlod sig sin elskede mand og sine to små børn, Mads på 6 år og Ella på 4 år. 
På fredag skal Julie begraves ved Skt. Jørgens Kirke i Svendborg, og i den anledning har Malene og jeg oprettet en indsamling til ære for Julie og hendes familie. Det var Julies klare ønske, at man i stedet for blomster kunne donere penge til ”Børn, unge og sorg”. Det vil vi gerne ære, men derudover synes vi også, at den lille familie, skal have et tilskud til en eller flere oplevelser sammen som familie, efter en lang periode, hvor der ikke har været så meget tid og plads til den slags.
Derfor vil vi gerne opfordre folk til at donere, det de nu engang kan. Om det er en lille mønt eller en papirseddel er alt sammen glædeligt. 
50% vil gå til ”Børn, unge og sorg”, efter Julies ønske, og 50% vil gå til Mads, Ella og Anders. 
Donationen kan ske på følgende lukkede kontonummer:
0828 – 913480
Eller på mobilepay nummer: 22507858
Mrk. Julies mindefond
���Indsamlingen er indberettet til Indsamlingsnævnet og bliver afsluttet d. 22. juni 2018. Her vil der blive lavet et kort, hvor alle dem der har doneret penge bliver skrevet på, og dette bliver afleveret til familien. Hvis man ønsker at være anonym, kan man skrive det som note i overførslen. ���
For dem der ikke kender eller kendte Julie og Anders, er der her lidt baggrund:
Julie og Anders nåede ikke at være kærester ret længe, før Julie blev ramt af, hvad der viste sig at være, en sjælden kræftform, som endte en fantastisk kvindes liv alt for tidligt, nu ca. 7 år senere – i en alder af bare 35 år.
Julie og Anders har i den grad mødt urimeligt meget modgang igennem hele livet, og nu har de to senest kæmpet en kamp mod Julies sygdom på den mest beundringsværdige og seje måde, man overhovedet kan forestille sig. De har bekæmpet den med vrede, med tårer, med varme og kærlighed, men også med humor. Det kan dem, der har været ven med Julie på facebook helt sikkert nikke genkendende til. I mellemtiden har de opfostret to smukke guldklumper, som ligesom deres forældre er blevet til helt fantastiske mennesker fyldt med kærlighed, empati og ikke mindst humor. 
I august 2016 blev Julie og Anders gift velvidende at Julie aldrig ville blive rask af sin sygdom. Livet var på lånt tid, men det blev levet til fulde med kæmpe hjælp fra både Julie og Anders’ søde familier. 
Den seneste tid har Julie været på Hospice Sydfyn, og Anders har kæmpet for at holde humøret oppe på sine børn, på Julie og ikke mindst på sig selv. Derfor synes vi nu, det er på sin plads, at familien skal opleve en lille smule opmuntring ovenpå en meget hård periode. 
De kærligste hilsner 
Malene og Lasse (Gudfar til Mads)