Skip to main content

Støt GOG – Køb el hos Energi Fyn

Med FynskSupportEl kan GOG Håndbold nu nemt hente støtte fra medlemmer, forældre, naboer og erhvervsdrivende. Vel at mærke uden at de skal have penge op af lommen ? Energi Fyn betaler nemlig!

Produktet hedder FynskSupportEl, og den er et enestående tilbud fra Energi Fyn. Gennem hjælp til selvhjælp giver ordningen penge til den fortsatte udvikling af klubben.

FynskSupportEl kan købes af både private og mindre virksomheder med et elforbrug under 100.000 kWh årligt. Uanset hvor i landet de bor, kan de få el fra Energi Fyn. For hver kunde, som vælger FynskSupportEl og noterer GOG Håndbold som den klub, de ønsker at støtte, får vi automatisk penge i forhold til deres forbrug. Vi får 2 øre pr. kWh, hvad enten det er en privat- eller en erhvervskunde. Jo flere kunder, der melder sig til FynskSupportEl, jo flere penge får klubben.

Så skift til FynskSupportEl, enten på www.fynsksupportel.dk, eller ved at udfylde en af foldere vi har liggende i klubben ? så støtter du GOG Håndbold, og sparer samtidig nok også på din strømregning.

Energi Fyn
Sanderumvej 16
5250 Odense SV

Kontaktperson: Paw Jakobsen

Tlf.: 6317 2664
Fax: 6317 1919

Send en E-mail
Gå til hjemmesiden